۰۴ / تير / ۱۴۰۴ - 25 June 2025
02:20
کد خبر : 9322936
۰۹:۳۶

۱۳۹۹/۱۲/۰۳
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور

یک میلیون و 700 هزار ایثارگر در کشور تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند

عباسپور گفت: یک میلیون و 700 هزار ایثارگر زیر پوشش بیمه تکمیلی هستند که از این آمار 27 هزار و 500 نفر از استان قزوین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با حضور عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، غلامرضا حقایق‌پور مدیرکل بنیاد استان و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد کشور در جلسه شورای معاونان بنیاد استان قزوین بیان کرد: کسب رتبه برتر بنیاد استان قزوین در جشنواره شهید رجایی قابل تقدیر است و نشان از عملکرد خوب کارکنان این نهاد دارد.

وی افزود: دستگاه مدیریت در ارزیابی عملکرد خارج از ضابطه و سختگیرانه عمل می‌کند لذا کسب موفقیت یاد شده بیانگر این است که کارکنان بنیاد استان قزوین چندین برابر مسئولیت خود انجام وظیفه می‌کنند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران هدف از سفر خود به استان قزوین را رفع مشکلات ایثارگران برشمرد و گفت: دغدغه‌هایی که در این استان وجود دارد تلاش می‌شود با هماهنگی‌های لازم برطرف شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حوزه بهداشت و درمان بنیاد با کمبود اعتبارات در خدمات‌دهی به ایثارگران طی سال‌های گذشته مواجه بوده است، گفت: با حضور رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه‌های خوبی جذب این نهاد شده تا خدمات‌دهی به ایثارگران تسهیل یابد.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یک میلیون و 700 هزار ایثارگر زیر پوشش بیمه دی هستند که از این آمار 27 هزار و 500 نفر از استان قزوین است.

باید پرداخت هزینه‌های بیمه دی به ایثارگران 48 ساعته باشد

وی با اشاره به هزینه‌های پرداختی بیمه دی به ایثارگرانی که از مراکز غیرطرف قرارداد بنیاد دریافت کردند، گفت: روند پرداخت این هزینه‌ها باید در کمتر از 48 ساعت انجام شود تا رضایت واقعی این قشر به دست آید.

عباسپور افزود: اکنون مدت زمان پرداخت هزینه‌های بیمه دی به ایثارگران نسبت به سایر بیمه‌ها زودتر انجام می‌شود که باید مسئولان این بیمه در کاهش هر چه بیشتر این بازه زمانی تلاش کنند تا به کمتر از 48 ساعت برسد.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به برگزاری اردوها برای جامعه ایثارگران اشاره کرد و گفت: در برپایی این اردوها باید مجوز ستاد ملی کرونا وجود داشته باشد و همچنین با رضایت ایثارگران انجام شود تا مشکلی به وجود نیاید.

این مقام مسئول ادامه داد: والدین شهدا با توجه به سن بالا و بیماری‌های زمینه‌ای که دارند باید اردوها در شرایطی که وضعیت استان آبی است، با شرایط محدود برگزار شود.

وی در ادامه مطالبی پیرامون مشکلات مختلف از جمله ارایه خدمات بیمه تکمیلی به کارکنان بنیاد، جذب نیرو در شرکت‌های زیر مجموعه سازمان اقتصادی کوثر، مراکز طرف قرارداد بیمه دی، تجهیز مرکز توانبخشی شهید رجایی قزوین، بیمه عمر و تخصیص اعتبارات بیان کرد.

در ادامه این نشست، حقایق‌پور گفت: بنیاد استان قزوین در چهار سال گذشته به صورت پیاپی در جشنواره شهید رجایی جزو دستگاه‌های برتر شناخته شده که این موفقیت ماحصل زحمات کارکنان بنیاد است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با بیان اینکه بنیاد جزو افضل نهادهاست، گفت: کارکنان این نهاد در خدمات‌دهی به جامعه هدف با فشار کار و استرس مواجه هستند ولی همواره تلاش کردند تا بتوانند بهترین خدمات را به آنها ارایه دهند.

این مقام مسئول با اشاره به مشکلات درمانی طی سال‌های گذشته گفت: با مدیریت مطلوب معاون بهداشت و درمان استان قزوین مشکلات موجود در این استان نسبت به سایر استان‌ها کمتر بوده که از زحمات ایشان قدردانی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در استان قزوین 7 هزار و 500 ایثارگر بیمه همگانی و 20 هزار ایثارگر بیمه تکمیلی دارند، گفت: هر ساله کارکنان بنیاد تلاش می‌کنند کیفیت خدمات‌دهی به این عزیزان افزایش یابد تا موجب ارتقای رضایت آنها باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به شرایط ویروس کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از 7 هزار بسته بهداشتی بین جامعه ایثارگران استان قزوین توزیع شده تا از مبتلا شدن آنها به این بیماری پیشگیری شود.

وی همچنین در ادامه مطالبی پیرامون مشکلات ایثارگران در بنیاد از جمله پرداخت وام مسکن و اشتغال به ایثارگران، آموزش عمومی و عالی، فرهنگی، اردویی، پایش سلامت، برقراری کمک معیشت، بیمه و تسهیلات کارکنان، بیمه عمر و افزایش اعتبارات بنیاد بیان کرد.

۱۰۱۰/پ۳۰/ب
[۷:۴۶, ۱۳۹۹/۱۲/۳] عظیمی: ‍معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین:

مسابقه كتابخواني «سلام بر ابراهيم جلد۱» برگزار می شود

حجت الاسلام انصاری گفت: به مناسبت گراميداشت هفته تربيت اسلامي و هشتم اسفند سالروز تاسيس نهاد امور تربيتي، مسابقه كتابخواني " سلام بر ابراهيم جلد۱" را برگزار می شود.

حجت الاسلام و المسلمین علی انصاری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در گفتگو با خبرنگار بسیج قزوین اظهار کرد: اداره امور تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین به مناسبت گراميداشت هفته تربيت اسلامي و هشتم اسفند سالروز تاسيس نهاد امور تربيتي، مسابقه كتابخواني " سلام بر ابراهيم جلد۱" را برگزار می کند.

حجت الاسلام و المسلمین انصاری تصریح کرد: این مسابقه با هدف ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، گراميداشت هفته تربيت اسلامي و سالروز تاسيس نهاد امور تربيتی برای مربيان تربيتي، معاونان پرورشي، مشاوران مدارس و همكاران فرهنگي شاغل در مراكز پرورشي و فرهنگي استان قزوين برگزار خواهد شد و در پایان از ۱۶ نفر از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

وی ادامه داد: منبع مسابقه، كتاب سلام بر ابراهيم جلد یک؛ زندگي نامه و خاطرات شهيد ابراهيم هادی می باشد.

لازم به ذکر است؛ زمان برگزاری، پاسخ به سئوالات، يكشنبه، دهم اسفند ۹ صبح الي ۲۱ می باشد(علاقمندان می توانند برای شركت در مسابقه وارد لينک https://b2n.ir/u84012 شده و بعد از تكميل مشخصات خود در مسابقه شركت نمايند)

۱۰۱۰/ت۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید