به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج، عبداله بهجتی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پیشوا در گفتگو با خبرگزاری بسیج اظهار داشت: دو واحد صنفی شامل یک رستوران و یک تالار که پروتکل های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا را رعایت نکرده بودند پلمب شدند.
بهجتی تصریح کرد: دلیل پلمب کردن رستوران استفاده از آشپز مبتلا به کرونا و دلیل پلمب تالار و بازاشت مدیر آن عدم رعایت فاصله گذاری و پذیرش بیش از حد مجاز میهمان حین برگزاری مراسم عروسی بود که با پیگیری فرماندهی ستاد کرونا شهرستان و دستور مقام قضایی و همکاری پلیس امنیت و اماکن نیروی انتظامی با متخلفان برخورد شد.
وی گفت: موضوع های مرتبط با بهداشت محیط را با سامانه ۱۹۰ شبکه بهداشت درمیان بگذارید.
انتهای پیام/*