۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
09:46
کد خبر : 9323759
۱۵:۱۲

۱۳۹۹/۱۲/۰۶
سخنگوی کتائب حزب‌الله :

حملات اخیر در عراق با هدف تشدید فشار بر ایران انجام شد

سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق درباره حملات موشکی اخیر به منطقه سبز بغداد و فرودگاه اربیل ، گفت که این حملات با هدف تشدید فشار بر گروههای مقاومت عراقی و ایران انجام گرفت .

 به گزارش  خبرگزاری بسیج، محمد محیی در اظهاراتی که خبرگزاری رویترز منتشر کرد ، گفت که مجریان حملات از واشنگتن می خواهند که موضع خود را در قبال ایران تشدید کند یا گروههای عراقی را هدف قرار دهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کتائب حزب الله در این حملات دست دارد، گفت: ما مسئولیت این حملات را برعهده نمی گیریم اما در عین حال می گوییم که ملت ها حق دارند که پاسخ دهند زیرا جنایت های سعودی زیاد شده است.

خبرگزاری رویترز نوشت: شهر ریاض در طول سال گذشته به طور رو به افزایش هدف قرار گرفته است و از جمله هفته های گذشته دو حمله هوایی به این شهر صورت گرفت.

برخی مسئولان غربی و منطقه ای گفتند که یکی از این دو حمله که در روز ۲۳ ژانویه صورت گرفت و عربستان گفت که آن را خنثی کرده است، به نظر می رسد برای اولین بار از خاک عراق بوده است.

مسئولان امنیتی عراقی گفتند که هیچ دلیل و مدرکی ندارند که حمله از عراق انجام شده است.

سخنگوی کتائب حزب الله عراق همچنین درباره حملات اخیر به فرودگاه اربیل در اقلیم کردستان عراق و منطقه سبز بغداد گفت: ما به هیچ وجه اربیل و منطقه سبز را هدف قرار ندادیم.

محیی گفت که باید فرصتی برای گشایش در روابط بین آمریکا و ایران داده شود که ممکن است به رفتن نیروهای آمریکایی منجر شود.
منبع: خبرگزاری ایرنا


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید