
به گزارش خبرگزاری بسیج ، همزمان با ماه رجب مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین علیه السلام حجت الاسلام و المسلمین علی اشرف علیمحمدی با کارکنان وسربازان سپاه ناحیه مقاومت بسیج چرداول دیدار نمود .
به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج در این دیدار معرفتی و آگاهی بخش حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای علیمحمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امیرالمؤمنین علیه السلام ضمن تبریک ماه المرجب به حاضرین در جلسه، اظهار داشت: ماههای رجب و شعبان مقدمه ای برای ورود به ماه میهمانی الهی رمضان المبارک هستند و در این ماه ها بر معنویت و زلال شدن مومنان افزوده می شود و چه خوب است که انسان همیشه این روحیات معنوی و خداگونه شدن را در خود حفظ کند.
ایشان در ادامه سخنانش ضمن توصیه به کارکنان نسبت به رعایت تقوای الهی و مقابله با هوای نفس به حدیثی از امام علی علیه السلام اشاره نمود که می فرمایند:با سعادت ترین انسانها کسانی هستند که لذت های فانی و زود گذر دنیا را ترک می کنند و دنبال لذت های باقی هستند و انسان با سعادت کسی است که دنبال اموراتی باشد که باقی هستند و در مقابل عاجزترین انسان ها و ذلیل ترین آدم ها کسانی هستند که نمی توانند با هوای نفس خود مقابله و مبارزه کنند و در مجموع ضعیف النفس هستند ،چونکه دنیا محل گذر است و تنها چیزی که برای انسان باقی می ماند ،اعمال صالح می باشد .ایشان در پایان برای کارکنان و سربازان در این ماه های مبارک از درگاه خداوند متعال طلب سعادت و عاقبت بخیر نمود .