۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
09:22
کد خبر : 9328342
۲۲:۰۰

۱۳۹۹/۱۲/۲۵

یگان سردار سلیمانی در سپاه ناحیه عمار تشکیل شد

فرمانده سپاه ناحیه عمار مشهد از تشکیل یگانی متشکل از بازنشستگان سپاه در این ناحیه با نام شهید قاسم سلیمانی خبر داد.
سرهنگ پاسدار گرایلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ اظهار کرد: سپاهیان همچون افراد ماندگاری هستند که برچسب پاسداری از انقلاب را بر دوش داشتند.

وی ضمن تقدیر از تشکیل این یگان گفت: یگان شهید سلیمانی باید با  ویژگی‌های این شهید بزرگوار تطابق داشته باشد و ما انتظار بیشتری از یگان داریم.

فرمانده سپاه ناحیه عمار مشهد همچنین تاکید کرد: وظیفه تبیین و روشنگری افراد جامعه و نسلی که انقلاب را ندیدند و فقط به شنیده‌ها اکتفا میکنند، بر دوش شماست.

وی افزود: طبق گفته مقام معظم رهبری جهاد کبیر به میزان زیاد به شما بستگی دارد و باید ذهن‌ها را با حقایق آشنا کرد.

فرمانده بسیج مقاومت سپاه ناحیه عمار بیان کرد: به موازات تحریم یک جریان تحریف هم وجود دارد. اگر عمق نگاه مردم با بیان حقایق افزایش پیدا کند، تحریف بوجود نمی‌آید.

گرایلی اظهار کرد: نسل سوم واقعیت جنگ رو نفهمیده و ندیده است و اگر شما تعریف نکنید از دیگران میشنود.

وی ابراز کرد: واقعیت جنگ باید به شبهات دیروز جوانان پاسخ دهد. ارزش‌های انقلاب اسلامی که به دوش بازنشستگان هست باید به گوش جوانان برسد.

فرمانده بسیج مقاومت سپاه ناحیه عمار توضیح داد: انقلاب‌ها فرزند خور هستند. اگر کسانی که پدران انقلاب هستند واقعیت‌ها را تبیین نکنند انقطاع نسلی به وجود می‌آید و ایدلوژی از بین می‌رود و تغییر اصول و مبانی صورت میگیرد.

سرهنگ گرایلی مطرح کرد: پاسداران سلول زنده انقلاب هستند، باید موثر و در دید باشند. وقتی اینان موثر باشند، انقلاب در همه شئونات زندگی مردم رسوخ کرده است.

وی در ادامه گفت: با تفکر غربی نمی‌شود مملکت را اداره کرد. باید با حضور در صحنه الگو معرفی کنیم و کارآمدی نظام را به همه ثابت کرد. باید منشور حکومت جهانی را با افراد ارزشی در دنیا افزایش داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید