۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:54
کد خبر : 9328717
۱۱:۰۹

۱۳۹۹/۱۲/۲۷

مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در مسجدسلیمان آغاز شد

با آغاز موج سوم کرونا مرحله دوم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان مسجدسلیمان با حضور عوامل بهداشت و بسیجیان شروع شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان در مسجدسلیمان /باشیوع موج سوم کرونا و قرار گرفتن بسیاری از شهرها و استان ها در وضعیت هشدار ، مرحله دوم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان مسجدسلیمان همچون مناطق مختلف دیگر ، آغاز به کار کرد .

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی طرحی مشترک بین بسیج و شبکه بهداشت و با مسئولیت بسیج جامعه پزشکی است که در سه بخش نظارت( در بخش نظارت بر اصناف و بازاریان) رهگیری و حمایتی( حمایت از خانواده هایی که تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته اند) انجام می شود.

مرحله دوم این طرح که از روز شنبه در مسجدسلیمان آغاز به کار کرده هست در کنار فعالیت بهداشت ، بسیجیان حوزه های مقاومت نیز در بخش نظارت بر اماکن و سایر بخش ها روزانه به مدت دو هفته به فعالیت می پردازند.

در این گزارش تصاویری از فعالیت بسیجیان حوزه مقاومت شهیدمدنی ناحیه مقاومت
بسیج مسجدسلیمان در بخش نظارت بر امکان را مشاهده می کنید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید