شاهرود_به منظور تشدید نظارتها در سال جدید، بازرسین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از صنوف و فروشگاههای زنجیرهای و کارگاهها انجام شده و میشود.
به گزارش خبرنگار بسیج، به منظور تشدید نظارتها در سال جدید، بازرسین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از صنوف و فروشگاههای زنجیرهای و کارگاهها انجام شده و میشود.
کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای با توجه به روزهای پایانی سال از کارگاهها و فروشگاههای زنجیرهای در جهت حفظ سلامت شهروندان بازدید و بر رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشگیری از کووید ١٩ تاکید کردند.
در این بازرسیها دمای روغنهای مصرفی در کارگاههای شیرینی پزی مورد سنجش قرار گرفته و در صورت عدم مغایرت ضمن اخطار کتبی نسبت به معدوم کردن آن اقدام شد.
مواد اولیهی موجود در انبار و مصرفی در آشپزخانهها از جهت تاریخ تولید و انقضا و کیفیت مورد بررسی قرار میگیرند.
همچنین کلرسنجی و نمونهی میکروبی از آب شرب تهیه شد.
بازدید از کلیه صنوف توسط کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهر و روستا توسط کارشناسان ستادی با جدیت پیگری میشود.
کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای با توجه به روزهای پایانی سال از کارگاهها و فروشگاههای زنجیرهای در جهت حفظ سلامت شهروندان بازدید و بر رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشگیری از کووید ١٩ تاکید کردند.
در این بازرسیها دمای روغنهای مصرفی در کارگاههای شیرینی پزی مورد سنجش قرار گرفته و در صورت عدم مغایرت ضمن اخطار کتبی نسبت به معدوم کردن آن اقدام شد.
مواد اولیهی موجود در انبار و مصرفی در آشپزخانهها از جهت تاریخ تولید و انقضا و کیفیت مورد بررسی قرار میگیرند.
همچنین کلرسنجی و نمونهی میکروبی از آب شرب تهیه شد.
بازدید از کلیه صنوف توسط کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهر و روستا توسط کارشناسان ستادی با جدیت پیگری میشود.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار