۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:32
کد خبر : 9330405
۱۳:۴۸

۱۴۰۰/۰۱/۰۹

واژگونی خودرو پژو پارس حادثه ساز شد

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از واژگونی خودرو پژو پارس در منطقه گلستان بلوار فروردین خبر داد.

به گزارش بسیج از اهواز، ابراهیم قنبری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: طی تماس تلفنی شهروندی با سامانه ۱۲۵، واژگونی خودرو پژو پارس در منطقه گلستان بلوار فروردین اطلاع رسانی شد و ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی سریعا ۲ دستگاه خودرو اطفا حریق و امداد و نجات را از ایستگاه ۷۷ به محل حادثه اعزام کرد.

او بیان داشت: خودرو پژو پارس به علت سرعت بیش از حد و ناتوانی در کنترل خودرو از سوی راننده به جدول برخورد کرد و واژگون شد و آتش نشانان به محض رسیدن به محل حادثه با نصب علایم ترافیکی در مسیر و ایمن سازی محل حادثه با ابزار تخصصی و برش راننده را که در اتاقک خودرو گیرافتاده بود خارج کردند.

قنبری بیان داشت: این حادثه آسیب جانی نداشت و آتش نشانان خودرو واژگون شده را به حالت اولیه بازگرداند و به حاشیه امن مسیر منتقل کردند.

انتهای پیام/م


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید