۲۱ / تير / ۱۴۰۴ - 12 July 2025
05:33
کد خبر : 9332297
۱۱:۳۰

۱۴۰۰/۰۱/۱۸
مسئول سازمان بسیج رسانه فارس تاکید کرد:

لزوم اهتمام ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به حمایت از اصحاب رسانه

مستول سازمان بسیج رسانه فارس از مسئولین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خواست به عنوان متولی اصلی امور اصحاب رسانه به مطالبات و خواسته‌های به حق آنان با جدیت بیشتری بپردازند.

به گزارش خبرگزاري بسيج از فارس، هادی رضایی در نشست مشترک با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس که به میزبانی این اداره کل برگزار شد ضمن تاکید بر ضرورت تعامل مستمر همه بخشها برای رسیدگی به مطالبات اصحاب رسانه افزود:جامعه رسانه به عنوان بازوی قدرتمند انقلاب اسلامی تاکنون با همه فراز و نشیب ها در عمل به تکالیف ذاتی خود از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند چرا که این قشر با انگیزه و زحمتکش علاوه بر بیان دستاوردهای انقلاب زبان گویای مردم نیز بوده اند.
وی تاکید کرد: تلاش بسیج رسانه همواره بر این موضوع تمرکز داشته است که چتری برای نزدیکتر شدن همه سلایق و نگاههای حامی انقلاب اسلامی باشد از این جهت که منتقدان دلسوز نیز باعث رشد و اعتلای نظام و کشور اسلامی هستند.
رضایی با اشاره به اینکه مشکلات اهالی رسانه پیش از این در مقاطع مختلف بررسی و شناسایی شده است خاطر نشان ساخت:از مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی این قشر فعال و پر تلاش انتظار می رود بیش از پیش در پیگیری خواسته ها و مطالباتشان هم در موضوع معیشتی و هم امنیت شغلی و سایر موضوعات مرتبط که استقلال بیشتر رسانه را به ارمغان می آورد اهتمام ورزند.
وی افزود: برطرف کردن برخی از مشکلات اهالی رسانه دارای موانع حقوقی است که انتظار می رود تمام بخشهای دلسوز اعم از بسیج رسانه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر تشکل ها با هم افزایی و مشارکت پس از آسیب شناسی و استخراج این موانع از طریق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به تنظیم و تصویب طرح های لازم حمایت های موثر در مسیر قانون تسهیل گردد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی گفت: ‌با ظرفیت هایی که در حوزه فرهنگ،هنر و رسانه وجود دارد اگر همکاری و هماهنگی لازم به وجود آید می توان گامهای بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی برداشت.
صابر سهرابی با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی افزود:با سرلوحه قرار دادن تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ و هنر در شورای فرهنگ عمومی استان در ترسیم نقشه فرهنگی استان به نتایج بسیار خوبی رسیده ایم.
وی تاکید کرد: بررسی و رسیدگی به موارد مطرح شده از جمله مطالبات اصحاب فرهنگ و رسانه مستلزم جلسات مستمر و تخصصی است که در قالب نقشه مهندسی فرهنگی استان به آنها پرداخته و پیگیری شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید