به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام اسکندریان مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه آق قلا در بازدید از طرح شهید سلیمانی شهرستان آق قلا بیان داشت: تفکر بسیجی،روحیه جهادی و انقلابی بودن بعنوان اصول اصلی برای تمام بسیجیان می باشد که باید در ارگانها و ادارات نهادینه گردد.
وی در ادامه گفت: نقش بسیج در دفاع از انقلاب ،در سازندگی و بصیرت افزایی نقش بارز و برجسته ای می باشد و بسیجیان کشور باید با عمل به سخنان مقام معظم رهبری در تمامی عرصه ها با روحیه انقلابی و با بصیرت و روشنفکری عمل نمایند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه آق قلا ضمن اشاره به نقش بسیج در مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد: نیروهای بسیجی با توجه به شناختی که از محلات و مردم دارند با شکل گیری طرح شهید سلیمانی در کنار نیروهای بهداشت و درمان به شکل محله محور به مقابله با ویروس منحوس کرونا پرداختند.
اسکندریان با توجه به نزدیک بودن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: یکی از مولفه های قدرت انقلاب اسلامی حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای می باشد و در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی باید شخصی انتخاب گردد که منویات مقام معظم رهبری و خواسته های مردم را جامه عمل بپوشاند.