۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۱:۲۳
کد خبر : 9334294
۰۰:۰۳

۱۴۰۰/۰۱/۲۷

توزیع۳۳۰ بسته کمک مومنانه بین مومنین نیازمند کهنز

توزیع۳۳۰ بسته کمک مومنانه بین مومنین نیازمند کهنز
نمازگزاران مسجد حضرت امیرالمومنین(ع) کهنز شهریار به مناسبت آغاز ماه میهمانی خدا، ۳۳۰ بسته کمک مومنانه تهیه و در سه مرحله بین نیازمندان توزیع کردند.

معصومه بابایی ، مسئول روابط عمومی حوزه مقاومت بسیج یک حضرت فاطمه (س) با اعلام این خبر، گفت: همزمان با فرارسیدن ماه رمضان  و ماه مهمانی خدا مسجد حضرت امیرالمومنین(ع) کهنز با همکاری هئیت عاشقان ولایت ، پایگاه بسیج الغدیر ،گروه جهادی بقیه الله و مرکز نیکوکاری امیرالمومنین اقدام به تهیه ۳۳۰ بسته حمایتی شامل : برنج ، مرغ، روغن، حبوبات ، لبنیات ، ماکارانی، ربع گوجه فرنگی، شکر ، خرما و سویا برای خانواده های نیازمند در سه مرحله کردند.

  برادر سلامت بخش مسئول گروه جهادی در مورد فعالیت های جهادی این گروه گفت: در سال ۱۳۹۹ بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است.

این گروه جهادی علاوه بر فعالیت های اجتماعی و همدلی مومنانه در فعالیت های فرهنگی از جمله فعالیت موکب های اربعین در مقابل مسجد امیرالمؤمنین علیه السلام کهنز در مراسم های مختلف از جمله مناسبت ها ماه شعبان و ولادت امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف فعال هستند.

این گروه جهادی و اعضای   فعال آن از خواهران و برادران تشکیل شده و یکی دیگر از فعالیت های این گروه بازدید و رسیدگی به امور خانواده های معظم شهدای دفاع مقدس و مدافعین حرم و فاطمیون سرافراز است.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید