معاونت سیاسی دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان از نقش آفرینی سپاه در تمامی عرصه اظهار داشت : انقلاب اسلامی ایران از ابتدای پیروزی تا کنون همیشه خار چشم دشمنان اسلام و امید محرومان و آزادی خواهان و نیروهای مقاومت بوده و هست و سپاه پاسداران در این راستا گام های تاثیر گذاری در راه اسلام و انقلاب و دفاع از ارزش ها برداشته است و همچنان ادامه دارد.
سرهنگ پاسدار بهمن شهریاری عنوان کرد : تحریم و ترورها و فتنه ها در عظم و اراده ملت ایران و نیروهای دلاور سپاه اثری ندارد و تحریم سرداران سپاه از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا تا کنون هیچ کاری نتوانسته بکنند و سپاه با تمام قدرت به راه خودش ادامه می دهد و پشتیبان ولایت فقیه می باشد.
معاون مسئول سیاسی دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان تاکید داشت: سپاه در تمام زمینه ها ازجمله دفاعی و امنیتی و نظامی و فرهنگی و کمک به محرومین و الانم در طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و کمک های مومنانه پیش قدم و درحال خدمت رسانی هست.
وی افزود : کشورهای غربی با نوکری ارباب خود آمریکا همچنان در حال جنایت و تحریم هستند ولی هیچ کاری از پیش نخواهند برد و ملت ایران و سپاه پیروز میدان ها هستند و با قدرت به راه خودشان ادامه می دهد و تحریم سردار شاهوار پور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) هیچگاه اثر ندارد و اراده سردار بسیار است .