ذبیحی گفت:دو باب آشپزخانه با هدف جمع آوری نذورات خیرین و طبخ غذا با رعایت پروتکلهای بهداشتی افتتاح شد.
کد خبر: ۹۳۳۴۷۷۲
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه در آیین افتتاح این آشپزخانه‌ها گفت: دو باب آشپزخانه با هدف جمع آوری نذورات خیرین و طبخ غذا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی افتتاح شد.

حسین ذبیحی ضمن تقدیر از همیاری همه مشارکت کنندگان در این طرح افزود: این کار خداپسندانه با همدلی و تعامل کمیته امداد، ناحیه مقاومت بسیج سپاه ساوه، دانشکده علوم پزشکی، ستاد بازسازی عتبات عالیات، کانون خادمیاران آستان قدس رضوی، مواکب حضرت ابوالفضل (ع) و شباب الزینب (س)، مراکز نیکوکاری، مساجد و خیرین راه اندازی شده است.

وی افزود: با توجه به استقبال مردم خداجوی از این طرح طی سال گذشته، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم به سفره افطار نیازمندان اهدا شود.
ذبیحی اظهار داشت: بعلت شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کرونا این تبرکی‌ها خانه به خانه و توسط مراکز نیکوکاری در نقاط مختلف شهر به نیازمندان اهدا خواهد شد.
وی بیان کرد: مردم نیکوکار می‌توانند با اهدای اقلام غذایی و یا ازطریق واریز وجه به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۴۷۵۵۴ در این طرح مشارکت کنند.
ارسال نظرات