۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
11:31
کد خبر : 9335535
۱۹:۲۵

۱۴۰۰/۰۱/۳۱
فرمانده سپاه ناحیه عشایری استان خبر داد؛

توزیع 8 هزار بسته معیشتی در مناطق عشایری

سرهنگ ایزدی گفت: با توزیع بسته های معیشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ۲ مرحله دیگر در خدمت مردم عزیز در مناطق عشایری خواهیم بود.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ پاسدار علی اصغر ایزدی فرمانده سپاه ناحیه عشایری استان با تبریک ماه مبارک رمضان گفت: در ادامه کمک های مومنانه در مناطق عشایری باعنایت سردار فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه السلام و خیرین عزیز خصوصا گروه جهادی شهید خدایار خدادادی و همه عزیزانی که همراهی کردند، امروز هشت هزار بسته معیشتی در کل مناطق عشایری توزیع گردید و همزمان در منطقه عشایری میهه شهرستان کوهرنگ با توزیع بسته های معیشتی و عیدانه از جمله کفش ، لباس و لوازم التحریر که به دست معصرین وایتام واقعی خواهد رسید

همچنین فرماندار شهرستان کوهرنگ در این مراسم گفت: در دو نقطه منطقه میهه و دوآب صمصامی بصورت خاص پایگاهای عشایری مستقر هستند که ۸۰۰۰ هزار بسته کمک معیشتی داشته اند۴۰ جهیزیه و ساخت و ساز ۴۰ باب خانه برای محرومین که اقدامات بسیار خوبی انجام گرفته است.

مرتضی زمانپور از همه خیرین ومردم عزیز دعوت کرد: با توجه به اینکه شهرستان کوهرنگ ۶۴ هزار جمعیت دارد و بزرگترین شهرستان عشایری کشور می باشد و نیازمندان و محرومان بیشتری دارد بصورت ویژه کمک نمایند.

شایان ذکراست:  شهرستان کوهرنگ با ۳۷۰۰ کیلومتر و۲۲۳ روستا،  عشایری آن بالغ بر ۶۴ هزار عشایری کوچ رو و ساکن دارد،  در این راستا سپاه ناحیه عشایری استان چهارمحال وبختیاری طی سالهای اخیر در بحث آبشخورهای دامی ،امور پزشکی و درمان و نیز کانالهای کشاورزی اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید