۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
04:38
کد خبر : 9336170
۱۵:۵۸

۱۴۰۰/۰۲/۰۳
فرمانده سپاه شهرستان راسک:

سپاه سپر بلای ملت ایران است

راسک-فرمانده سپاه شهرستان راسک گفت: سپاه و بسیج همواره سپر بلای مردم عزیز ایران بودند و امروز بنا به تکلیف خود در هرکجای جهان که نیاز باشند حاضر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از راسک، سرهنگ پاسدار محمد رضا نخعی در سخنرانی خود در بین نماز جمعه این هفته شهر راسک که به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده بود، اظهار داشت: سپاه با تاسی از آیه و اعدو لهم مستطعتم من قوه تاسیس و برای دفاع انقلاب اسلامی راه اندازی شد.

وی افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی تهدیدات فراوانی به این نظام مواجه شد که با ایثار و فداکاری فرزندان ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خنثی شد.

فرمانده سپاه شهرستان راسک تاکید کرد: در دوران هشت ساله دفاع مقدس دشمنان در پی نابودی کشور و انقلاب بودند که باز با حضور فعال سپاه پاسداران خنثی شد.

نخعی در ادامه گفت: سپاه در دوران پس از جنگ نیز در امتداد بازسازی و پیشرفت کشور دوشادوش مسئولین تمام توان خود را به میدان آوردند و تا به امروز در حال خدمت رسانی در عرصه‌های مختلف هستند.

وی تصریح کرد: سپاه و بسیج همواره سپر بلای مردم عزیز ایران بودند و امروز بنا به تکلیف خود در هرکجای جهان که نیاز باشند حاضر است و هر تهدیدی که این کشور را تهدید بکند در نطفه خفه می‌کند.

فرمانده سپاه شهرستان راسک تصریح کرد: امروز رژیم صهیونیستی آرزو‌های بزرگ خود از جمله از نیل تا فرات را شکست خورده می‌بیند و این ماحصل ایثار‌های پاسداران در جای جای جهان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید