۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
03:26
کد خبر : 9336812
۰۸:۴۰

۱۴۰۰/۰۲/۰۶
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان هرمزگان خبر داد:

ارسال 1400 تن پیاز برای مصرف محرومان کشور

مسؤول بسیج سازندگی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: بیش از 1400 تن پیاز را بدون واسطه و با قطع کردن دست دلالان به استان‌های دیگر ارسال کردیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سرهنگ یاسین باوقار اظهار کرد: جهاد کشاورزی حجم وسیعی از پیاز تولیدی کشاورزان مناطق مختلف هرمزگان را با نرخ تضمینی 595 تومان به ازای هر کیلو خریداری کرده اما بدلیل تولید بسیار زیاد این محصول، امکان انبار آن در فضای سربسته میسر نیست.

وی افزود: در همین راستا بسیج سازندگی با همکاری گروه‌های مختلف جهادی و بسیجیان مناطق مختلف استان تاکنون 1400 تن محصول تولیدی خریداری شده تضمینی را به مناطق مختلف کشور حمل کرده است.

مسؤول بسیج سازندگی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان همچنین به کمک‌های انجام شده از سوی گروه‌های جهادی به منظور برداشت این محصول بدلیل نبود کارگر و به صرفه نبودن استفاده از کارگر برای برداشت این محصولات اشاره و عنوان کرد: گروه‌های جهادی از دیگر استان‌های کشور نیز برای این منظور به هرمزگان آمدند و در این کار مشارکت خوبی شکل گرفت.

سرهنگ باوقار ادامه داد: هم اکنون پیاز با نرخ مناسبی در استان و در استان‌های همجوار عرضه می‌شود که حاصل همکاری‌های خوب انجام شده در این زمینه است.

وی ابرازامیدواری کرد بتوان تجربه مشارکت گروه‌های جهادی در این زمینه را به سایر محصولات کشاورزی استان نیز تسری داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید