به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، قبل از ظهر امروز و در آستانه ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، سردار حسین معروفی، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از سکه یادبود طلا و نقره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در بیت الزهرای کرمان رونمایی شد.
سردار معروفی، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) با قدردانی از دست اندرکاران این کار ارزشمند اظهار کرد: بنیانگذار بیت الزهرا، مرد میدان واقعی دفاع از اسلام، مرد جاوید و ماندگار جهان اسلام و مردی که حقیقت انقلاب اسلامی را به تصویر کشیده است.
وی افزود: در ۱۰ ساله گذشته تنها میدانی که بزرگی در آن دیده می شود میدانی بود که حاج قاسم تحت امر امام خود حضور داشت که امروز این عزت و شرف و بزرگی را در حوزه منطقه ای و بین المللی شاهد هستیم.
سردار معروفی با اشاره به رشادت های شهدا بیان کرد: امروز این عزت و شرف و بزرگی در منطقه و دنیا مدیون فداکاریهای این بزرگواران است.
این مقام مسئول با اشاره به مبارزات سردار دلها گفت: تلاشهای او توانست فتنه دشمنان را در نطفه خفه کند و با این کار باعث جلوگیری از تفرقه در جهان اسلام شد.
فرمانده سپاه ثارالله کرمان ادامه داد: این مرد واقعی میدان نبرد شاقول و خط کش و راهنمایی شد برای رسیدن به سعادت و حقیقت که خودش حقیقت انقلاب اسلامی است؛ او در عرصه مردم داری ولایت مداری ملجا بودن الگو است.
سردار معروفی با تاکید بر شخصیت جامع الاطراف شهید سلیمانی گفت: شرکت توسعه اقتصاد کویر حرکتی جاوید و ماندگار انجام دادند یعنی مکتب حاج قاسم ساری و جاری است و متعلق به یک گروه و مجموعه نیست بلکه متعلق به ملت ایران و جهان اسلام است.
فرمانده سپاه ثارالله کرمان با بیان اینکه روز به روز با حاج قاسم بیشتر احساس آرامش می کنیم و همه گره های ما را با اذن خدا و عنایت اهل بیت(ع) باز می کند اظهارکرد: برای همه انسانهای آزاده این نور باقی خواهد ماند و ما راه ایشان را ادامه می دهیم.
وی خاطر نشان کرد: درود می فرستیم به این انسان بزرگوار و عزیز و مظلوم و تلاش داریم به سمتی برویم که مرگمان مرگ حاج قاسمی شود.
لازم به ذکر است در پایان مراسم سردار معروفی از طرف خانواده شهید سلیمانی از همه دست اندرکاران این کار ارزشمند قدردانی کرد.