سرمایهگذاری ۵۶٠ میلیارد ریالی برای توسعه واحدهای مرغداری در سیب و سوران
سیب و سوران-سپاهی گفت: ۱۱ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در شهرستان با ظرفیت پرورش ۲۳۵ هزار قطعه جوجه در هر دوره مشغول فعالیت میباشند که سالیانه با پنج دوره جوجه ریزی توان تولید ۲۵۰۰ تن گوشت مرغ را دارا میباشند.
به گزارش خبرنگار بسیج مدیر جهاد کشاورزی سیب وسوران گفت: ۱۱ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در شهرستان با ظرفیت پرورش ۲۳۵ هزار قطعه جوجه در هر دوره مشغول فعالیت میباشند که سالیانه با پنج دوره جوجه ریزی توان تولید ۲۵۰۰ تن گوشت مرغ را دارا میباشند.
محمد حنیف سپاهی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و براساس دستورالعمل ستاد تنظیم بازاربخشی از مرغ تولیدی به کشتارگاه ایرانشهر و زاهدان ارسال و قسمتی نیز بصورت زنده در بازار عرضه شده است.
وی تصریح کرد: با پیگیری انجام شده با سرمایهگذاری ۵۶٠ میلیارد ریالی ۹ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت پرورش ۳۴۰ هزار قطعه جوجه در شهرستان سیب وسوران تا پایان سال راه اندازی و ۴۲۵۰ تن به ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان افزوده خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران اظهار داشت: ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی دیگر نیز با ظرفیت پرورش ۷۵۰ هزار قطعه جوجه در حال پیگیری صدور مجوز میباشند.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار