۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
17:27
کد خبر : 9340261
۱۱:۵۹

۱۴۰۰/۰۲/۱۷
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر3:

روز قدس نماد ظلم ستیزی مسلمانان است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکرعملیاتی٣ حضرت حمزه(ع) در پیامی فرا رسیدن روز قدس را تبریک گفت.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت اسلام اسماعیل مهدوی با صدور پیامی فرا رسیدن روز قدس را تبریک گفت.

متن کامل پیام به این شرح است:

    بسم الله الرحمن الرحیم

   روز قدس یادگار حضرت امام خمینی(ره) و نماد ظلم ستیزی و حق طلبی از جامعه جهانی است.

قدس، قبله اول مسلمانان جهان، کانون اتحاد توحید پرستان است و آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، نماد استکبارستیزی و مجمع عظیم برائت آزادگان جهان از زورگویی دژخیمان صهیونیستی و رای نژاد، مذهب، ملیت و گرایش های سیاسی است.

در این روز نه تنها ایران اسلامی وحدت و یکپارچگی خود را در موضوع فلسطین و حمایت از آرمان های قدس شریف به نمایش می گذارد، بلکه تمام جهان اسلام پرچم مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی را در این روز با شکوه برمی افرازند تا از حق مظلومین فلسطین و جهان دفاع کنند.

با اینکه امسال به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا و محدویت های ناشی از این بیماری، امکان برگزاری مراسم به صورت راهپیمایی مقدور نیست، اما همگام با ملت قهرمان ایران نام و یاد فلسطین را در دل زنده نگه داشته و حمایت خود را از آرمان فلسطین و جبهه مقاومت اعلام می دارم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید