به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،حجت الاسلام مهدی دری با اشاره به جنایت و تحرکات اخیر صهیونیستها در مسجد الاقصی اظهار داشت: امروز شاهد ایستادگی محکم محور مقاومت و غزه در مقابل این جنایتکاران هستیم.
وی ادامه داد: آنها باید بدانند که آن دورانی که هر جنایتی را که اراده می کردند انجام می دانند گذشته و امروز در مقابل این ایستادگی به زانو درآمده اند.
امام جمعه رودان تصریح کرد: امروز معادلات عوض شده و اگر دشمن غاصب صهیونیست یک ضربه بزند ۱۰ ضربه را متقابلاً خواهد خورد.
دری بیان داشت: اگر یک کودک فلسطینی شهید شود یقین بدانید یک افسر صهیونیست در مقابل به درک واصل خواهد شد.
وی گفت: درب های مذاکره در فلسطین جز غصب این سرزمین ثمره ایی دیگری در پی نداشته و این غاصبان بدانند که جواب زور با زور است و جواب موشک هم با موشک است.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفت های تسلیحاتی و موشکی جمهوری اسلامی ایران گفت: شک نکنید اگر امروز ایران اسلامی این قدرت را نداشت دشمنان برای حمله لحظه ایی درنگ نمی کردند.
امام جمعه رودان با اشاره به اینکه روحیه ایثار ، شهادت و مقاومت است که در میان جوانان ایران اسلامی موج می زند گفت: این روحیه الهی در میان دشمنان هرگز وجود ندارند و با یک موشک همه چیزه خود را خواهند باخت.
دری با اشاره به انتخابات پیش رو تاکید کرد: مشارکت حداکثری اصلی است که همه باید در آن سهیم باشند و دعوت همگانی برای رقم زدن یک انتخابات پرشور یک وظیفه است.
وی اظهار داشت: مشارکت حداکثری موجب یاس و ناامیدی دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.