۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
10:28
کد خبر : 9342777
۱۰:۲۵

۱۴۰۰/۰۲/۲۷

برگزاری جلسه هیئت اندیشه ورز کرمانشاه با حضور تعداد از کار آفرینان و نمایندگان بانک ها

در این جلسه نحوه اجرای برنامه های هیئت اندیشه ورز در جهت اجرای شعار سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها و نحوه تعاملات پولی و بانکی برای احیای صنعت و حرکت پرشتاب در تولید استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، در این جلسه نحوه اجرای برنامه های هیئت اندیشه ورز در جهت اجرای شعار سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها و نحوه تعاملات پولی و بانکی برای احیای صنعت و حرکت پرشتاب در تولید استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه فرامین مقام معظم رهبری (مدظله) و تدابیر در جهت اجرا برنامه های سال ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت.

 در ادامه مسایل و مشکلات واحد های صنعتی بدهی های بانکی  به همراه طرح های پیشنهادی در حوزه اقتصادی صنعت، ارائه تسهیلات و رفع موانع تولید توسط اعضا کارشناس در  هر بخش مطرح و راهکارهای لازم جهت عملیاتی شدن ارائه شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید