سرهنگ مهدی صادقپور، فرمانده سپاه امام صادق(ع) شهرستان آبیک؛ در گفتگو با خبرنگار بسیج قزوین با اشاره به سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر بیان کرد: خرمشهر نماد شهر مقاومت و پایداری در تاریخ انقلاب اسلامی با خون رزمندگان اسلام در عملیات بیت المقدس ثبت گردیده است.
وی افزود: در روز سوم خرداد سال۱۳۶۱ ملت ایران ثابت کردند که در مقابل دشمن تا دندان مسلح با توکل به خدا و تبعیت از فرامین ولی فقیه می توانند بدون کمترین تجهیزات نظامی پیروزی را به ارمغان بیاورند
سرهنگ صادقپور خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی در تاریخ خود خرمشهر های زیادی را پشت سر گذاشته است و به تعبیر مقام معظم رهبری خرمشهر های دیگری در مقابل ملت قهرمان ایران نیز قرار دارد که اگر با توکل به خدا و تبعیت از فرامین ولی فقیه همراه شود به یقین پیروزی نیز حتمی و قطعی است.
فرمانده سپاه آبیک متذکر شد: انتخابات یکی از این میدان های حساس انقلاب و خرمشهر های ملت ایران است که اگر با فعالیت جهادی ملت ایران در حضور حداکثری در پای صندوق های اخذ آرا و انتخاب رئیس جمهور مطلوب صورت بگیرد، نصرت الهی کما فی السابق به همراه ملت ایران خواهد بود و این سنت الهی که خداوند سرنوشت هر قومی را به عهده ی خود آن ها قرار داده است تکرار خواهد شد.
انتهای پیام