۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
00:18
کد خبر : 9344751
۱۷:۰۶

۱۴۰۰/۰۳/۰۳

کارآفرینی با پرورش بلدرچین در رامشیر

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر گفت: فعالیت کارگاه پرورش بلدرچین با کمک یکی از بسیجیان در روستای بیت خلاف این شهرستان آغاز شد.

سرهنگ پاسدار کیوان منصوری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامشیر گفت: فعالیت کارگاه پرورش بلدرچین با کمک یکی از بسیجیان در روستای بیت خلاف این شهرستان آغاز شد که در مرحله اول کشتار روز بلدر چین یک هزار قطعه و در مرحله دوم یک هزار قطعه نگهداری می‌شود و بعد از ۴۰ روز کشتار انجام می‌شوند.

او با بیان اینکه وزن هر قطعه بلدر چین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و هزینه خرید بلدرچین ۱۱ میلیون بوده است، افزود: هزینه ساختمان جهت نگهداری پرورش بلدرچین ۴۰ میلیون برآورد شد.

سرهنگ منصوری از زحمات یاسری از بسیجیان روستای بیت خلاف بخش مشراگه تقدیر تشکر کرد و در بازدید از سروان احسانی نیا مسئول بسیج سازندگی و محرومیت زدایی ناحیه مقاومت بسیج سپاه رامشیر درخواست کرد طرح‌های موفق کارگاه‌های اشتغال زایی جهت بازدید و معرفی آن‌ها به مسئولان شهرستان و خوزستان مشخص کنند تا طرح‌های موفق اشتغال زایی به بسیجیان معرفی کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید