به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛ سرهنگ پاسدار سید محمد مهمدی میر هادی در حاشیه افتتاح نمایشگاه حماسه در شهرستان تفرش در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: توجه به مقوله هنر و آثار برجسته در این خصوص یک نیاز مهم است و یقینا همانگونه که هنر در نسل گذشته اثر بخش بود، امروز نیز می تواند در جامعه حرف برای گفتن داشته باشد.
وی افزود:امروز باید همه دست اندرکاران و دلسوزان به فرهنگ دفاع مقدس نگاه ویژه تری به این فرهنگ ماندگار و غنی داشته باشند و این مهم باید در قالبهای مختلف هنری به نسل های جدید و جوان انقلاب اسلامی منتقل شود.
سرهنگ میرهادی یاد آور شد:در طول سال های پس از این رخداد عظیم انقلاب درباره دفاع مقدس روایت های زیادی داشته ایم اما اگر بتوان این را از زبان هنر و قالب هنری پرداخته شود می تواند اثر بخشی فراوانی به دنبال داشته باشد.
فرمانده سپاه ناحیه تفرش اظهار کرد:تولیدات هنری نیازمند فکر قوی و پشتیبانی لازم است با توجه به مشکلات مختلف نظیر مالی مسئولین و متولیان هنر باید توجه بیشتر و حمایت های لازم را مدنظر داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد:در سالهای گذشته انگیزه و شوق تولید آثار بخش دفاع مقدس در صاحبان قلم و هنر افزایش داشته است که بایستی ترغیب و تشویق نسبت به این موضوع با برنامه ریزی بیشتری صورت بگیرد.
انتهای پیام/