به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر ،فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) شهرستان دیر در پیامی سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر را تبریک گفت:
شرح پیام:
عملیات غرور آفرین بیت المقدس که به آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد سال ۶۱ منجر شد را باید قله ظفرمندی و اوج شکوه دوران دفاع مقدس دانست چراکه این مقطع زمانی یادآور رشادت، رادمردی و جانفشانی مردانی است که با سلاح ایمان، عزت و خودباوری در برابر تمامیت خواهی و ستمگری استکبار و مرتجعان منطقه ایستادند و به پیروزی رسیدند.
این حماسه عظیم از دستاوردهای راهبردی و تعیینکننده دفاع مقدس و نقطه عطف تاریخی در مرحله نوین جنگ و معادلات دفاعی کشور محسوب میشود.
اینجانب به نوبه خود فرا رسیدن سالروز حماسه بزرگ و بیاد ماندنی سوم خرداد را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان مسیر جنگ و جهاد و همه آحاد امت شریف ایران اسلامی بخصوص مردم شریف شهرستان دیر تبریک عرض می نمایم و به روح بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و تمامی شهیدانی که دراین راه خون خود را فدا نمودند تا آسیبی به میهن اسلامی نرسد، درود می فرستم.
سرهنگ پاسدار ایرج سلیمانی
فرمانده سپاه سیدالشهدا شهرستان دیر