۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
09:44
۱۱:۰۶

۱۴۰۰/۰۳/۰۴

ضرورت انتخاب فرد اصلح در انتخابات بر اساس معیارهای ولایت و انقلاب

رابط نمایندگی ولی فقیه حوزه ۴۱۷ ناحیه امام هادی (ع) گفت: انتخاب فرد مورد نظر در انتخابات باید بر اساس ملاک‌های ولایت و انقلاب و امام انجام شود نه اینکه بر اساس نگاه قوم و قبیله‌ای صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام عسگری، رابط نمایندگی ولی فقیه حوزه ۴۱۷ ناحیه امام هادی (ع) گفت: اولویت اول اصل انتخابات به عنوان نمایشگاهی از مردم سالاری دینی حکومت اسلامی و ضرورت برگزاری آن با شور و حرارت بالاست.

وی افزود: اصلح اسم تفضیل است؛ یعنی از بین چند صالح بهترین را انتخاب کردن که در مقایسه مفهوم پیدا می کند. همه ما باید یک انتخاب اصلح داشته باشیم تا کشور به پیشرفت و آبادانی برسد و دست بیگانگان نیفتد. انتخاب فرد مورد نظر در انتخابات باید بر اساس ملاک‌های ولایت و انقلاب و امام انجام شود نه اینکه بر اساس نگاه قوم و قبیله‌ای صورت گیرد.

وی گفت: سبک زندگی ما باید به سمتی برود که تمام الگوهای ما در زندگی اهل بیت (ع) باشند. حضرت علی (ع) در نامه ای به مالک اشتر، شاخصه های انتخاب اصلح را اینطور بیان کرده است: اعتنا به نظرات مردم، اهل مشورت بودن، داشتن روحیه انتقاد پذیری، تخفیف به مردم گرفتار، توجه به اقشار ضعیف و در صدد کاهش گرفتاری های مردم.

حجت الاسلام عسگری بیان کرد: بی‌گمان یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب خصوصا در ریاست جمهوری توجه به سابقه نامزدها و روحیه ضدفساد آن هاست. فردی که کاندید می شود، بسیار بعید است بدون تخصص و شناخت نسبت به مشکلات کشور، شهر یا روستا بتواند دردهای مستضعفین را دقیق بررسی و برای آن ها راه حلی علمی تخصصی پیدا کند و به آن جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/ص


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید