۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:52
۰۹:۵۷

۱۴۰۰/۰۳/۰۵
هادی سیاسی سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین

مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، راه برون رفت از مشکلات جامعه

قبادی گفت: تنها راه برون رفت از مشکلات امروز جامعه، مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، علی اکبر قبادی، هادی سیاسی سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین ضمن گرامیداشت حماسه ۳ خرداد در جمع بسیجیان حوزه حضرت آمنه بیان کرد: سوم خرداد ایام الله است که طبق آیه قرآن «فذکرهم بایام الله» نباید آن را فراموش کرد.

وی با اشاره به محتوای آیه فوق مبنی بر تاکید خداوند متعال به پیامبر بابت نعمتهایی که به ایشان ارزانی شده بیان کرد: خداوند می فرماید «فسبح بنعمت ربک فحدث» که هدف یادآوری نعمت‌هایی الهی از وظایف بندگان است.

این هادی سیاسی اذعان کرد: سوم خرداد و واقعه طوفان شن طبس حاکی از این است که شن‌ها مأموران الهی و نعماتی بودند تا با عنایت حضرت حق هواپیماهای متخاصم آمریکایی را ساقط کنند که این نشانه ها نباید فراموش شود.

هادی سیاسی سپاه ناحیه امام حسن ع در ادامه افزود: صدام با حمایت مادی و معنوی ۲۴ کشور جهان به ایران حمله کرد، اما پس از ۸ سال تهاجم و قبول شکستی مفتضحانه در پشت مرزهای ایران آرزوی تصرف ایران را به گور برد؛ زیرا مقاومت و ایستادگی ما سدی بزرگ در برابر مستکبران جهان بود.

علی‌ اکبر قبادی خاطر نشان کرد: توفیقات گذشته و اکنون ما در محور مقاومت، حاصل ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار است.

وی ضمن تاکید بر مواجهه کنونی ما با معضل جنگ اقتصادی یادآور شد: باید با همان روحیه و اخلاص و توکل گذشته به مصاف با جنگ نرم اقتصادی برویم که تنها راه برون رفت از آن حضور در انتخابات و دادن رای آگاهانه است.

قبادی در پایان اظهار کرد: وضعیت اسفبار امروز اسراییل ماحصل ۴۰ سال حضور مقتدرانه ملت آزادی‌خواه ایران در پای صندوق رای است که خانه عنکبوت اسرائیل را سست کرده و او را به واسطه طلبی برای آتش متوسل کرده است. بنابراین ما با حضور حداکثری در انتخابات و دادن رای آگاهانه و انتخاب فرد اصلح برای انقلاب و اسلام، کشور خود را در برابر حوادث بیمه خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید