۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
10:25
کد خبر : 9346318
۲۱:۱۴

۱۴۰۰/۰۳/۰۸
‍ حجت‌الاسلام موسوی:

حضور حداکثری و انتخاب شخص اصلح موجب اقتدار جبهه انقلاب و مردم است

امام جمعه شهرستان نظر آباد گفت:توصیف رهبر معظم انقلاب از عملکرد یک ساله مجلس، نشانگر انقلابی و پرتلاش بودن نمایندگان است؛ امیدواریم نمایندگان توصیه‌های ولی امر مسلمین را فصل‌الخطاب قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت‌الاسلام موسوی در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان نظرآباد، شرکت در انتخابات را بسیار مهم و سرنوشت‌ساز برشمرد، گفت: حضور حداکثری و انتخاب شخص اصلح موجب خوشحالی دوستان و جبهه انقلاب و مردم می‌شود، مشکل اقتصاد و معیشت از نبود امکانات و منابع نیست بلکه از مدیریت نادرست در اقتصاد است؛ با تنبلی و کم انگیزگی و چشم به بیگانه دوختن مشکل اقتصاد را نمی‌توان حل کرد؛ با انتخاب یک رئیس‌جمهور انقلابی و معتقد به توان داخلی، فساد ستیز و طرف‌دار قشر مستضعف مشکلات مرتفع خواهد شد.

حضور حداکثری و انتخاب شخص اصلح موجب اقتدار جبهه انقلاب و مردم است

وی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری، گفت: توصیف رهبر معظم انقلاب از عملکرد یک ساله مجلس، نشانگر انقلابی و پرتلاش بودن نمایندگان است؛ امیدواریم نمایندگان توصیه‌های ولی امر مسلمین را فصل‌الخطاب قرار دهند و برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی بر اساس شعار سال تلاش مضاعف کنند.

وی تصریح کرد: نخبگان، روحانیت، فعالان اجتماعی و فرهنگی بصیرت‌افزایی کنند و از طریق فضای مجازی و برگزاری نشست‌ها و شور انتخاباتی ایجاد کنند.

حجت الاسلام موسوی احترام به قانون را عقلانیت بیان کرد، گفت: از اقدام قانونی شوراء نگهبان در احراز صلاحیت تشکر می‌کنم؛ کاندیداها باید به قانون و نظر شوراء نگهبان احترام بگذارند، هرگونه موضع‌گیری و تضعیف شوراء نگهبان و ناامید کردن مردم از شرکت در  انتخابات، بازی در زمین دشمن است.

وی متذکر شد: رئیس‌جمهور شخص اول اجرایی کشور است، طبق قانون اساسی اختیارات و وظایف فراوانی دارد، مردم نباید نسبت به تعیین سرنوشت خود بی‌تفاوت باشند.

امام‌جمعه شهرستان نظرآباد در پایان سخنان قطعی‌های مکرر و بدون برنامه برق را مورد انتقاد قرار داد، اظهار کرد: قطعی برق بدون برنامه و زمان‌بندی مشخص، به اموال و کسب و کار مردم صدمه می‌زند و موجب نارضایتی مردم می‌شود، شاید قطع برق اجتناب ناپذیر باشد اما می‌شود برنامه‌ریزی و زمانبندی کرد.

انتهای پیام/ف


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید