به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ اولین جلسه ستاد استانی کنگره شهدای دانشجو معلم با حضور ریاست پردیس، نماینده استانی کنگره شهدا، مسئول بسیج دانشجویی و دیگر مسئولین دانشگاهی و استانی برگزار شد.
معاونت فرهنگی ناحیه بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری گفت: اولین جلسه ستاد استانی کنگره شهدای دانشجو معلم استان چهارمحال و بختیاری با هدف هم اندیشی پیرامون برنامه های این برنامه معنوی در سالن جلسات پردیس بحرالعوم شهرکرد برگزار گردید.
در این جلسه ضمن تقسیم کار و تعریف ماموریتها برای اعضا، به استفاده از پتانسیلها و ظرفیتهای استان همچون اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، آموزش و پرورش و بنیاد شهید استان تاکید شد.
در ادامه جلسه پس از تصویب موارد مطرح شده، به بحث و گفت و گو پیرامون مسئله دبیرخانه استانی و شورای اجرایی پرداخته شد.
دیگر مصوبات جلسه عبارتند از؛ تشکیل شورای پردیسها از تاریخ ۴ خرداد تا ۱۳ خرداد، برگزاری یادواره ها از اول مهر تا ۱۶ آذر (۳یادواره)، نام گذاری ۸ اسفند به عنوان روز برگزاری کنگره شهدای دانشجو معلم استان و تشکیل گروه های مجازی برای ارتباط سریعتر و ارائه گزارشها.