به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام صالحی نسب در همایش فرماندهان و روحانیون نیروی زمینی ارتش مستقر در آذربایجان شرقی و اردبیل تاکید کرد: حضور حداکثری مردم و مشارکت آن ها در انتخابات مطابق فرموده مقام معظم رهبری «واجب عینی» است و نه «واجب کفایی» و طبق فرمایش امام خمینی (ره) از اوجب واجبات است.
وی با اشاره به اینکه انتخابات این دوره نخستین انتخابات ریاست جمهوری بعد از بیانیه گام دوم و اولین انتخابات بعد از سیطره ویروس کرونا است افزود: انتخابات اساسا پشتوانه مردمی نظام و خنثی کننده تهدیدات دشمن و "قدرت ساز ارزان است.
حجت الاسلام والمسلمین صالحی نسب از ویژگیهای رئیس جمهور در شان کشورمان، انقلابی بودن، روحیه جهادی، عدالت خواهی و مبارزه با فساد را برشمرد و گفت: درست است که ما در مسائل اقتصادی مشکل داریم، اما میتوانیم با مشارکت حداکثری کسی را انتخاب کنیم که با فساد مبارزه کند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |