۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
08:29
۱۱:۰۲

۱۴۰۰/۰۳/۱۸

بیانیه سپاه شهرستان آق قلا جهت حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات

حجت الاسلام اسکندریان و سرهنگ پاسدار مصطفی لو جهت حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بیانیه ای صادر نمودند

بیانیه سپاه شهرستان آق قلا جهت حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام و المسلمین جعفر اسکندریان و سرهنگ پاسدار یعقوب مصطفی لو نمایندگی ولی فقیه و فرمانده سپاه شهرستان آق قلا  جهت حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بیانیه ای صادر نمودند.

متن بیانیه به شرح ذیل می باشد؛

 مردم ایران با مشارکت حداکثری در انتخابات حماسه بزرگ دیگری رقم خواهند زد.

 امنیت و مشارکت در انتخابات بسیار مهم است و باید بدانیم که انتخابات عرصه بصیرت است و مردم با لبیک به فرامین مقام معظم رهبری مشارکت بالایی رقم خواهند زد.

 رسانه‌ها باید با امیدآفرینی و هم‌افزایی به تولید محتوای مناسب در راستای روشنگری عمومی، افزایش مشارکت و انتخاب اصلح بپردازند.

حضور حداکثری مردم در انتخابات سبب افزایش قدرت ایران در منطقه و هراس دشمنان از نظام اسلامی و تایید ولایت فقیه خواهد شد.

حضور پای صندوق های رای، تیری است که قلب دشمن را نشانه می گیرد و مشارکت حداکثری، انتخاب اصلح مهم ترین وظیفه هر فرد در روز انتخابات است.

ان شاء الله با تعامل و یکدلی و بصیرت و آگاهی مردم این‌بار نیز انتخاباتی پرشور و حداکثری با مشارکت بالا و مورد رضایت حضرت ولی عصر(عج) خواهیم داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید