۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
16:47
کد خبر : 9348839
۲۲:۳۷

۱۴۰۰/۰۳/۱۸
دبير اقتصادى نشريه رمزارزها مطرح کرد:

ضرورت ساخت شبکه امن و رایگان بلاکچین در همه امور فرهنگی، اقتصادی و آموزش

دبير اقتصادى نشريه رمزارزها گفت: رئیس جمهور آینده، ساخت شبکه امن بلاکچین در همه شئونات فرهنگ، اقتصاد و آموزش و امکان بهره برداری رایگان شهروندان از زیر ساخت بلاکچین را ایجاد نماید.

مهندس علی زنجانی دبير اقتصادى نشريه رمزارزها در یادداشتی تحت عنوان《 درخواست از رئیس جمهور آینده》اظهار داشت: در وضعیت خاص این روزها و سالی که به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی مزین شده است، چه شخصی و با چه هدفی می تواند سکان هدایت قوه مجریه  را در دست بگیرد که هم اهداف کشور تحقق پیدا کند و هم اقتصاد بیمار کشور به شفای عاجل برسد تا مردم بتوانند زندگی راحت تری را تجربه کنند؟!

 وی افزود: چه خوب می شد اگر رئیس جمهور منتخب مردم به منظور رشد و شکوفایی دانش و تکنولوژی های روز دنیا، مبنی بر رفع عقب ماندگی و پیشتازی در عرصه های جهانی به عنوان اولین اقدام عملی به همه ارکان دولت دستور می داد که شبکه ی امن بلاکچین در، همه   شئونات فرهنگ، اقتصاد، آموزش جاری و ساری سازند و امکان بهره برداری از زیر ساخت بلاکچین به طور رایگان برای شهروندان فراهم شود.

همچنین امکان بهره برداری از رمز ارزهای مجازی با اولویت ایستادن بر قله های نظارت در جهت تکامل،  توسعه و استفاده  صحیح و در راستای منافع ملی کشور مهیا گردد.

زنجانی در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است: ما در جهانی زندگی می کنیم که اقتصاد آن را استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوآورانه پیش می‌برند. بنابراین نباید از این عرصه دور باشیم. فناوری بلاکچین و رمزارزها بهترین و مناسب‌ترین راهکار تامین سرمایه برای کسب و کارهای نوآورانه است؛ دنیای امروز به سمت بلاکچین رفته است و باید به نحو احسن از این علم استفاده شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید