به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سردار رحیم نوعی اقدم در آیین گرامیداشت روز دختر حوزه حضرت زینب(س) سپاه تبریز، گفت: دشمن امروز به ایران به عنوان قدرت سوم جهان چشم دارد و انتخابات بهانه خوبی برای مقابله با آن است تا با کاهش حضور مردم در انتخابات به اهداف خود برسد.
وی اضافه کرد: امریکا و اسرائیل و برخی از عناصر داخلی هم نوا با آن ها با انواع دروغ ها، تبلیغات منفی و عملیات روانی تلاش دارند مردم را ناامید و از این رهگذر مانع حضور مردم در رای گیری شوند چراکه می دانند مردم و رای آن ها چه تاثیری در منطقه و جهان دارد.
سردار نوعی اقدم با اشاره اجمالی به ایثار رزمندگان و شهدا در دوران دفاع مقدس و سوریه، یادآور شد: شهدا برای امنیت شما جان دادند و خودشان را فدا کردند و اکنون حضور شما در انتخابات راه شهدا برای تداوم امنیت کشورمان است.
وی با اشاره به گذشته پرافتخار مردم تبریز در برهه های مختلف تاریخ و تاثیر آن در سرنوشت کشورمان، بیان کرد: اکنون تکلیف شماست تا با نگاه به گذشته درخشان خود نقش آفرینی خود را باردیگر در تاریخ کشورمان با حضور در انتخابات به نمایش بگذارید.
آیین بزرگداشت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر به همت حوزه حضرت زینب(س) سپاه غدیر تبریز در پارک استادان منطقه مارالان تبریز با اجرای برنامه های متنوعی در قالب جنگ شادی برگزار شد.