۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
09:43
کد خبر : 9351895
۲۰:۱۷

۱۴۰۰/۰۳/۲۸
فرمانده سپاه ناحیه حضرت ابوالفضل شهرستان آوج؛

حضور حداکثری مردم در پای صندوق رای، مولفه افزایش چانه زنی کشور در مسایل بین المللی است

سرهنگ ربیعی گفت: امروز مشارکت حداکثری در انتخابات مایه اقتدار نظام در صحنه بین المللی می باشد و قدرت چانه زنی کشور را در مسائل بین المللی بالامی برد.

سرهنگ ربیعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین ضمن تاکید به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات افزود: امروز مشارکت حداکثری در انتخابات مایه اقتدار نظام در صحنه بین المللی می باشد و قدرت چانه زنی کشور را در مسائل بین المللی بالامی برد.

وی گفت: این حضور حداکثری هم از حیث داخلی حائز اهمیت است و هم اینکه از منظر بین المللی بسیار مهم وتاثیر گذار است ،چه آنکه در بعد داخلی هم زمینه افزایش انسجام ملی را فراهم می کند.

وی در ادامه گفت:دشمنان نظام اسلامی اقتدار جمهوری اسلامی را در میزان ثمشارکت پور شور مردم در انتخابات می دانند و ارزیابی می کنند،لذا هر چقدر که این مشارکت بیشتر وحد اکثری باشد اقتدار بین المللی نظام بیشتر در جهان به منصه ظهور خواهد رسید و طبعا مسئولان با اقتدار و عزت بیشتری در مسائل بین المللی ورورد خواهند کرد.

ربیعی در پایان اظهار کرد:در بعد منطقه ای هم اگر مردم حضور حد اکثری داشته باشند این نشان از تایید مردم در رابطه با نظام می باشد وباعث می شود که جبهه مقاومت به عنوان یک بازیگر فعال در منطقه وجهان نقش موثری در سطح خاورمیانه وجهان را داشته باشد.

انتهای پیام/۵۰۰۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید