۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
14:26
کد خبر : 9352558
۱۳:۱۳

۱۴۰۰/۰۳/۳۱
فرمانده حوزه مقاومت امامزاده سیدمعصوم (ع) در گفت وگو با «بسیج»:

انتخابات امسال مظهر بلوغ سیاسی و شعور اجتماعی مردم بود

فرمانده حوزه مقاومت امامزاده سیدمعصوم (ع) بیان کرد: انتخابات پرشور امسال مظهر بلوغ سیاسی، فکری و شعور اجتماعی مردم عزیز ایران بوده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم؛ محمودآبادی فرمانده حوزه مقاومت بسیج امامزاده سیدمعصوم (علیه السلام) ناحیه ویژه شهرستان قم، در زمینه حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۴۰۰ و پیروزی مردم غیور ایران در این امتحان الهی با خبرنگار «بسیج» گفت وگو کرد.

محمودآبادی اظهار داشت: انتخابات پرشور و حماسی امسال مظهر بلوغ سیاسی، فکری و شعور اجتماعی مردم عزیز ایران بود.

انتخابات ١۴٠٠ ریاست جمهوری با همه ادوار گذشته انتخابات کشور و حتی جهان متفاوت بود.

فرمانده حوزه امامزاده سیدمعصوم (ع) ادامه داد: میزان حضور مردم در انتخابات هر کشور رابطه مستقیم با پذیرش حاکمیت دارد و این البته در شرایط خلأ و عادی است.

وی در رابطه با شرایط متفاوت برگزاری انتخابات امسال افزود: رسانه‌های معاند در خارج از کشور و برخی شخصیت‌های مغرض در داخل همگی با یک صدا انتخابات را تحریم کردند تا حضور کمرنگ شود.

در داخل نیز عملکرد دولت در مباحثی همچون اقتصاد، معیشت و فرهنگ برخی را برای حضور در انتخابات دلسرد کرده بود.

محمودآبادی اضافه کرد: با تمام این دلخوری‌ها مردم به صحنه آمدند و از اصل نظام به رهبری، ولی فقیه دفاع کردند و با پیام امام خامنه‌ای و هوشیاری ملت تمام این نقشه‌های شوم دشمنان خنثی شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اولا هیچ کشوری در دنیا مانند جمهوری اسلامی ایران به این میزان مورد هجمه‌ها و حملات رسانه‌ای مخرب قرار نمی‌گیرد که مردم را وادار به رأی ندادن و عدم حضور مثبت در انتخابات نکند؛ در ثانی مسئولین نیز بایستی قدر این مردم را بدانند و شبانه روز و مجاهدانه برای رفع دغدغه‌ها بکوشند تا ایرانی آباد داشته باشیم.
قطعا این حضور حماسی و پرشور در آینده برکاتی برای نظام و خود مردم خواهد داشت.

انتهای پیام/ فرزانه

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید