۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:23
۰۹:۵۸

۱۴۰۰/۰۴/۰۱
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی:

بوسه مادر تبریزی بر دستان سرباز ناجا، قدردانی ملت از حافظان امنیت بود

تبریز- فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی: با اشاره به بوسه مادر تبریزی بر دستان سرباز ناجا در روز انتخابات، گفت: این حرکت و عمل مادر تبریزی در حقیقت قدردانی یک ملت از حافظان امنیت بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حسین عبدی در دیدار با مادر تبریزی که در روز انتخابات با بوسه بر دستان سرباز نیروی انتظامی، از تلاش‌های حافظان امنیت تشکر و قدردانی کرده بود، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران در ۲۸ خرداد حماسه‌ دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی آفریدند و با حضور پرشکوه خود، موجب اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شدند.

وی با اشاره به حرکت زیبا و خودجوش این مادر فداکار تبریزی، افزود: این حرکت و عمل مادر تبریزی در حقیقت قدردانی یک ملت از حافظان امنیت بود و نشان داد مردم قدرشناس ایران اسلامی، قدردان زحمات و تلاش‌های خادمان نظم و امنیت هستند.

سردار عبدی با بیان اینکه پلیس ایران اسلامی خادم و نوکر ملت است، گفت: به رسم ادب و احترام، به همراه جمعی از مسئولان انتظامی در منزل این مادر ۹۵ ساله تبریزی حضور یافتیم تا از ایشان تشکر و قدردانی کنیم.

وی با اشاره به اینکه انتخابات در کمال امنیت و آرامش در آذربایجان شرقی برگزار شد، تصریح کرد: پلیس آذربایجان شرقی در خدمت شهروندان بوده و در راه تأمین نظم و امنیت در سرتاسر استان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نبوده و خود را خادم و نوکر ملت می‌داند.

حاجیه خانم «متقی» مادر ۹۵ ساله تبریزی در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از حافظان امنیت، اظهار داشت: همیشه و در همه حال دعاگوی حافظان امنیت هستم و با افتخار دست تک‌تک سربازان و فرماندهان نیروی انتظامی را می‌بوسم.

وی برای سلامتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، شفای جانبازان و سلامتی سربازان و حافظان امنیت با مضامین عربی و ترکی دعا کرد.

در پایان این دیدار به رسم ادب و احترام، سردار «عبدی» و حجت‌الاسلام «حسین محبی» رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی، از این مادر تبریزی تجلیل کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید