۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
23:59
کد خبر : 9353463
۱۰:۱۸

۱۴۰۰/۰۴/۰۵

تسلیت سپاه ولی عصر(عج) خوزستان در پی دوسانحه پیاپی، فوت خبرنگاران و سربازان معلم

در پی دوسانحه فوت خبرنگاران و سربازان معلم معاونت روابط عمومی تبلیغات سپاه ولی عصر(عج) خوزستان این حادثه ناگوار را به مردم و خانواده های آن ها تسلیت گفت

 

به گزارش بسیج از اهواز،سرهنگ پاسدار محمدرضا نعمتی مسئول معاونت روابط عمومی سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان اظهار داشت:حادثه تلخ واژگونی اتوبوس خبرنگاران و درگذشت دو خبرنگار جوان خانم ریحانه یاسینی و خانم مهشاد کریمی، و همچنین فوت سربازان معلم در حادثه ای مشابه قلب‌ها را سرشار از غم و اندوه کرد.

وی ادامه داد: این حادثه دلخراش را به جامعۀ خبری، فرهنگیان و همکاران آن عزیزان و خانواده‌های محترم آنها تسلیت می‌گویم.

به گزارش بسیج، دوم تیرماه، اتوبوس حامل خبرنگارانی که برای تهیه گزارش از دریاچه ارومیه به این منطقه رفته بودند، در جاده ارومیه - نقده واژگون شد. در این حادثه تلخ «مهشاد کریمی» خبرنگار حوزه محیط زیست ایسنا و «ریحانه یاسینی» خبرنگار ایرنا جان خود را از دست دادند و سایر خبرنگاران نیز مصدوم شدند. همچنین در حادثه ای مشابه بر اثر واژگونی اتوبوس حامل سرباز معلم‌ها در محور یزد نیز ۵ سرباز جان باختند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید