۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:57
۱۳:۵۹

۱۴۰۰/۰۴/۰۸
شهردار قزوین:

۸۵میلیارد ریال هزینه انتقال حقابه باغستان

شهردار قزوین در جلسه شورای حفظ باغستان گفت: شهرداری قزوین تا امروز بیش از ۸۵میلیارد ریال هزینه انتقال حقابه باغستان را پرداخت کرده است.

به گزارش خبرنگار بسیج، سیاوش طاهرخانی با اشاره به اهمیت حفظ باغستان گفت: باغستان برای ما اهمیت ویژه داشته و به همین دلیل علیرغم این که دستگاه های متولی هیچ کمکی برای احیای باغستان نکرده اند ما هزینه های سنگینی برای تامین آب و جلوگیری از خشک شدن باغستان پرداخته ایم.

وی اظهار داشت: تامین آب باغستان از دغدغه های باغداران بوده و از سوی شهرداری 85 میلیارد ریال برای انتقال آب و کمک به تامین حقابه باغستان پرداخت کردیم.

 طاهرخانی در ادامه با تاکید بر اهمیت باغستان سنتی قزوین به عنوان میراث ماندگار قزوین یادآور شد: ما همچنان در احیا و صیانت از باغستان احساس وظیفه و مسئولیت می کنیم و پای کار هستیم اما انتظار داریم سایر دستگاههای متولی هم به وظایف خود عمل کنند تا بتوانیم این میراث ارزشمند را حفظ کنیم.

شهردار قزوین در پایان بیان کرد: تاکنون اقدامات موثری برای حفظ باغات انجام داده ایم و در حل سایر مشکلات باغداران هم آمادگی داریم همچنان همراهی لازم را داشته باشیم. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید