۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
03:09
کد خبر : 9357391
۱۵:۰۲

۱۴۰۰/۰۴/۲۳
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شاهین شهر و میمه:

زنان عفیف با سلاح حجاب و عفاف در میدان جنگ نرم دشمن حضور قوی دارند

همایش طلایه داران حجاب و عفاف با حضور فرمانده سپاه ناحیه شاهین شهر و میمه امام جمعه اعضای منتخبین شورای اسلامی شهر و جمعی از بانوان متدین و مسئولان شهرستان شاهین شهر و میمه در تالار شیخ بهایی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهین شهر، همایش طلایه داران حجاب و عفاف با حضور فرمانده سپاه ناحیه شاهین شهر و میمه، امام جمعه، اعضای منتخبین شورای اسلامی شهر و جمعی از بانوان متدین و مسئولان شهرستان شاهین شهر و میمه در تالار شیخ بهایی شاهین شهر برگزار شد.
در ابتدای مراسم سرهنگ مجیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شاهین شهر و میمه با تاکید بر جایگاه با ارزش زنان با حجاب در جامعه گفت:زنان با حجاب نماد جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی هستند.
وی افزود:شما زنان، با حجاب خود پیام بسیار روشنی به جامعه اعلام می‌کنید و حضور شما در شهر یک امر به معروف و نهی از منکر بارز است.
در ادامه حجت الاسلام هاشمی امام جمعه شاهین شهر با تاکید بر فعالیت مستمر دشمن بر ضد خانواده گفت:شبکه‌های ماهواره، فضای مجازی و ... دنبال ضربه زدن به بنیان خانواده است.
وی افزود: حجاب و عفاف یک موضوع ملی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی باید در چارچوب  وظایف و ماموریت‌های خود در این زمینه عمل کنند.
در پایان حجت الاسلام گرجی بیان داشت:برای ترویج حجاب در جامعه باید کار هوشمندانه و زیبا انجام شود، باید با جوانان با ادبیات ماهرانه و خوب صحبت کرد و آن‌ها را به رعایت حجاب تشویق کنید.
حجت الاسلام گرجی خطاب به بانوان با حجاب شاهین شهری گفت:شما باید با رفتار خود تکیه گاه دختران جوان باشید و بتوانید آنان را تحت تاثیر اخلاق خوب خود قرار دهید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید