۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۰:۵۰
کد خبر : 9358198
۱۱:۳۷

۱۴۰۰/۰۴/۲۶

در 20 روز اخیر بین 20 تا 30 درصد متوفیان ما زیر 50 سال بوده اند

در 20 روز اخیر بین 20 تا 30 درصد متوفیان ما زیر 50 سال بوده اند
زاهدان/مهدی کوچکزایی گفت: گروه های جهادی طلاب از فروردین ماه سال گذشته با پشتیبانی سپاه و بسیج سازندگی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه در حوزه تغسیل و تدفین بیماران فوت شده کرونایی ایفای نقش می کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، بیش از یک سال و نیم از زمان شیوع کرونا وجهش های مختلف آن می‌گذرد، از اوایل تیرماه جاری نیز با شدت گرفتن موج کرونا در سیستان و بلوچستان به تناسب شاهد افزایش تعداد متوفیان هستیم.

علاوه بر بیمارستانها و مراکز بهداشت و درمان که ممکن است با کمبودهایی مواجه باشند، این روزها گروه‌هایی که در زمینه غسل و تدفین اموات کرونایی فعالیت می کنند نیز با مشکلاتی مواجه هستند.

مسئول گروه جهادی  تغسیل و تدفین متوفیان کرونایی زاهدان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: خیران با کمکهای خود مرهمی برای خانواده های داغدار بیماران کرونایی باشند.

وی افزود: گروه های جهادی طلاب از فروردین ماه سال گذشته با پشتیبانی سپاه و بسیج سازندگی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه در حوزه تغسیل و تدفین بیماران فوت شده کرونایی ایفای نقش می کنند.

کوچکزایی ادامه داد: شهرداری در اوایل شیوع ویروس کرونا غسالخانه جدیدی در بهشت محمد رسول الله(ص) برای غسل بیماران کرونایی احداث کرد و یک سری امکانات و تجهیزات نیز از طریق سپاه برای ما ارسال شد تا بتوانیم مرهمی برای خانواده های داغدار باشیم و درد آنها را کم کنیم.

مسئول بسیج طلاب وروحانیون ناحیه ویژه سپاه زاهدان بیان کرد: با توجه به دغدغه ای که خانواده‌های متوفیان کرونایی در بحث احکام شرعی اموات داشتند و چندین فوتی نیز در اوایل شیوع ویروس منحوس کرونا بدون انجام احکام شرعی دفن شده بودند، گروه های جهادی طلاب به این بخش ورود پیدا کرده و تا به امروز در بخش تغسیل و تدفین متوفیان فعال بوده اند.

مسئول تغسیل و تدفین متوفیان کرونایی زاهدان تصریح کرد: از اول تیرماه، بحرانی در سیستان و بلوچستان شروع و آمار متوفیان افزایش یافت و در راستای کمک به امر تغسیل و تدفین برخی از هیئتی ها و پاسداران به این موضوع ورود کرده و در کنار ما به فعالیت می پردازند منتهی با توجه به گستردگی کار و بحرانی که در استان وجود دارد معمولا نیاز به اقلام اقلام پزشکی و خدماتی برای ایمنی فعالان این بخش داریم.

  این اضافه کرد: یکسری اقلام مورد نیاز را برخی از نهادهای انقلابی به مثل بسیج، مرکز مدیریت حوزه های علمیه و سپاه پاسداران و برخی از خیرین در اختیار ما قرار داده اند اما این میزان کفایت نمی کند.

وی تاکید کرد: با توجه به این بحران، یک عده از این جریان سوء درحال سوء استفاده کردن هستند که نمونه آن در بحث کفن و دفن و گرانفروشی اقلام مورد نیاز متوفیان است که این مسائل بر درد خانواده ها می افزاید، ما در حال حاضر نیازمند گان پزشکی ضد آب، لوازم کفن و دفن مثل کفن، پنبه، شامپو و لیف و حتی پرداخت هزینه قبور هستیم.

کوچکزایی گفت: خانواده هایی هستند که واقعا مستمند بوده و مشکلات دارند و نمی‌توانند این هزینه ها را پرداخت کنند و امیدواریم خیرین در این زمینه ورود جدی داشته باشند و خانواده های داغدار را یاری رسانند.

وی ادامه داد: ایاب و ذهاب نیروها یکی دیگر از مشکلات است که امیدواریم خیرین و دستگاه های انقلابی در این خصوص نیز یاری گر ما باشند و بخشی از خستگی ما را کم کنند.

 وی افزود: در 20 روز اخیر بین 20 تا 30 درصد متوفیان ما زیر 50 سال بوده اند و این موضوع بر خستگی ما افزوده است، مردم ساکن در جامعه خصوصا برادران و خواهران اهل سنت را به رعایت پروتکلهای بهداشتی دعوت می کنند و همه باید به این وافعیت پی ببرند که کرونا وجود دارد و در این جریان نیاز است تا بزرگان و سران طوایف ورود جدی داشته و یاری گر ما باشند.

وی ادامه داد: از تمام نهادها، ارگانها، گروه های جهادی و خیرینی که در ایام شیوع کرونا یاری گر ما در بخش های مختلف بوده اند تقدیر و تشکر می کنم


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید