۱۲ / خرداد / ۱۴۰۴ - 02 June 2025
10:22
کد خبر : 9358538
۱۶:۳۱

۱۴۰۰/۰۴/۲۷

مادر شهیدان «لطیفی امام» آسمانی شد

مادر شهیدان «محمدصادق و محمدباقر لطیفی امام» دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، «آمنه سلیم امامی» مادر شهیدان «محمدصادق و محمدباقر لطیفی امام» از شهرستان «املش» امروز دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر مادر شهیدان عصر امروز بعد از تشییع در گلزار شهدای شهرستان «املش» به خاک سپرده شد.

«محمدصادق لطیفی امام» نوزدهم اردیبهشت ۱۳۴۰، در شهرستان «املش» به دنیا آمد. پدرش «احسان الله» و مادرش «آمنه» نام داشت. پس از اخذ دیپلم اقتصاد در سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه پاسداران شهرستان «رودسر» در آمد. برای تکمیل دینش به سنت پیامبر (ص) در تاریخ ۲۳ دی ۱۳۶۰ با دختر مومنه‌ای ازدواج نمود. سرانجام در تاریخ ۴ فروردین ۱۳۶۱ در منطقه عملیاتی «رقابیه» به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای شهرستان «املش» قرار دارد.

«محمدباقر لطیفی امام» بیست و پنجم اردیبهشت ۱۳۴۶ در شهرستان «املش» دیده به جهان گشود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سرانجام پس از رشادت‌های فراوان در تاریخ هفت مرداد ۱۳۶۴ در منطقه عملیاتی «اشنویه» به شهادت رسید. پیکر مطهرش در بلندی‌های اشنویه باقی ماند و پس از چهار سال با تشیع امت حزب‌الله در گلزار شهدای شهرستان «املش» به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید