۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:43
کد خبر : 9361786
۰۰:۴۸

۱۴۰۰/۰۵/۱۱
امام‌جمعه بخش صوفیان:

«شهادت» قله فداکاری انسان است

تبریز- امام‌جمعه بخش صوفیان گفت: «شهادت» قله فداکاری انسان است و خانواده‌های شهدا و ایثارگران حافظان اصلی فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام محمد مرسلی در دیدار با خانواده معظم شهید حسین طیاری صوفیانی به صبر و استقامت خانواده‌های شهدا اشاره کرد و اظهار داشت: شهادت قله فداکاری انسان است و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران حافظان اصلی فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

وی ادامه داد: شهدا و ایثارگران فرهنگ شهادت و ایثار را در جامعه ما جاودانه کردند و با ازجان‌گذشتگی و پیروی از خط ولایت، الگوی کاملی از ولایت‌مداری را به نمایش گذاشتند.

حجت الاسلام مرسلی افزود: اجر و پاداش معنوی والدین شهدا و جانبازان عزیز که با صبر و استقامت سختی‌ها را تحمل می‌کنند، نزد خداوند متعال بسیار زیاد است و آن‌ها در حقیقت ادامه‌دهنده راه حضرت زینب(س) هستند.

شهید «حسین طیاطری صوفیانی» متولد سال ۱۳۴۴ است که در پنجم مرداد سال ۱۳۶۵ در منطقه «سردشت» به‌فیض شهادت نائل آمده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید