۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:44
کد خبر : 9362365
۱۰:۳۵

۱۴۰۰/۰۵/۱۳

امدادرسانی هلال احمر به 156 حادثه دیده ناشی از سیلاب و آبگرفتگی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: شامگاه گذشته،امدادگران به یاری 156 حادثه دیده ناشی از سیلاب و آبگرفتگی منازل در شهرستان های ماهنشان، ایجرود و خدابنده شتافتند.
دکتر سید قاسم موسوی در گفت و گو با خبرنگار بسیج زنجان افزود: در اثر بارش‌های فراگیر و گسترده در استان زنجان، ۲۰ منزل مسکونی در روستای گلابر سفلی شهرستان ایجرود، ۱۸ منزل در روستای علم کندی شهرستان ماهنشان، ۲ منزل مسکونی روستای گل تپه در شهرستان خدابنده دچار آبگرفتگی شد.
 
امدادرسانی هلال احمر به 156 حادثه دیده ناشی از سیلاب و آبگرفتگی

وی یادآوری کرد: ۸۰ نفر در شهرستان ایجرود، ۷۲ نفر در شهرستان ماهنشان و چهار نفر نیز در شهرستان خدابنده متاثر از حادثه آبگرفتگی در منازل مسکونی شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بلافاصله ۶ تیم امداد و نجات سیلاب شامل ۲۲ نیروی عملیاتی در شهرستان‌های ماهنشان، ایجرود و خدابنده برای امدادرسانی به ۱۵۶ حادثه دیده ناشی از این آبگرفتگی اعزام شدند.

موسوی خاطرنشان کرد: برای امدادرسانی به حادثه دیدگان هفت دستگاه موتور لجن کش، ۶ دستگاه خودرو شامل آمبولانس، خودروی نجات، خودروی کمک دار بکارگیری شد.

وی تاکید کرد: نیرو‌های امدادی هلال احمر در تیم‌های مختلف در ۲۴ ساعت از شبانه روز ارائه خدمات به حادثه دیدگان و نجات هموطنان از حوادث مختلف و امدادرسانی به آن‌ها هستند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: هموطنان در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث با شماره ۱۱۲ برای دریافت خدمات امداد و نجات در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند تماس برقرار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید