۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
07:45
۱۱:۳۴

۱۴۰۰/۰۵/۱۷
نماینده ولی فقیه در استان قزوین؛

مردمی شدن، لازمه موفقیت در حوزه امر به معروف است

آیت اله عابدینی در دیدار دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: مردمی شدن، لازمه موفقیت در حوزه امر به معروف است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین بحری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین اظهار کرد: همانطور که کار اربعین با مردمی شدن به عظمت و اثرگذاری رسید، موفقیت در حوزه امر به معروف و نهی از منکر نیز مستلزم مردمی شدن کارها در این عرصه است و اگر این امر به صورت کامل تحقق یابد، شاهد تحولات عظیم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: لازم است حوزه امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین را با سایر استان‌ها مورد مقایسه قرار دهید تا جایگاه استان در این عرصه مشخص شود و همین قیاس را بین شهرستان‌های استان نیز داشته باشید و با علم به این معنا، فعالیت‌های خود را انجام دهید.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: استان قزوین سهم خوبی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و عرصه‌های عدالت‌خواهی در کشور دارد و جوانان خوبی داریم که فعالیت‌های ملی تاثیرگذاری دارند و این مهم نشان دهنده ظرفیت‌های خوب استان قزوین است که می‌باید تقویت شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر قزوین با تاکید بر شناسایی اولویت‌ها و تدوین برنامه‌ها بر اساس اولویت‌ها، عنوان کرد: لازم است کارها و برنامه‌ها بر اساس اولویت‌ها تدوین و اجرایی شوند و اگر این مهم تحقق یابد و گزارش آنها به مردم اعلام شود، در مردم ایجاد انگیزه می‌کند و همراهی مردم بیشتر می‌شود.

وی گفت: با عزم راسخی که شما عزیزان دارید، ان‌شاءالله کارها با سرعت و جدیت پیش می‌رود و شاهد تحول در این عرصه مهم خواهیم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین بحری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین نیز در این دیدار گزارشی از برنامه‌های این نهاد ارائه کرد و در پایان بخشی از برنامه‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر رونمایی شد.

انتهای پیام/1010


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید