به گزارش خبرگزاری بسیج، علی اصغر حجی رئیس جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح انگور زیر کشت این شهرستان ۴ هزار و ۵۰۰ تن و میانگین برداشت از هر هکتار ۳۰ تن است.
حجی افزود: ۸۰ درصد سطح زیر کشت انگور شاهرود رقم فخری، انگور خاص شاهرود است و قابلیت ذخیره سازی در سردخانه و مصرف در شب عید و بعد عید را دارد.
حجی گفت: ۱۰ درصد از باغهای انگور شهرستان شاهرود به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده اند.
رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان شاهرود افزود: ۵۰ هکتار از باغهای انگور شهرستان شاهرود به روش داربستی کشت شده اند که افزایش بازده تولید شده است.
انگور لعل و صاحبی شاهرود به صورت تازه خوری مصرف میشود و برداشت انگور در شاهرود تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.