به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ سرهنگ پاسدار محمد مدرسی فرمانده ناحیه میثم در حاشیه مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام که در دهه اول محرم و در این ناحیه سپاه از شهر امام مهربانی ها ، امام رضا علیه السلام برگزار شد، گفت: بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری ،امام خامنه ای مدظله العالی و دستور ایشان به تمام نیروهای مسلح برای مقابله با ویروس منحوس کرونا، ناحیه ی میثم نیز با تمام توان پای کار آمد تا بتواند بهتر در از بین بردن این ویروس به مردم و کادر درمان کمک کند.
مدرسی در ادامه گفت: همچنین با آغاز طرح واکسیناسیون سراسری حاشیه شهر مشهد مقدس، ما نیز با تمام ظرفیت این ناحیه در حاشیه شهر به میدان آمدیم و واکسیناسیون سراسری و گسترده را در چندین نقطه آغاز کردیم.
فرمانده ناحیه میثم اضافه کرد: در راستای احیای طرح بزرگ شهید حاج قاسم سلیمانی ما نیز با کمک خیرین ، طرح کمک های مومنانه را بار دیگر آغاز کردیم تا افرادی را که بواسطه کرونا آسیب دیدند ، حمایت و کمک کنیم.
همچنین در این گفتگو حجت السلام جواد وضیع مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه میثم ضمن تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام گفت: مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم امسال که با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی برگزار گردید، رنگ بوی و حال هوای دیگری داشت و همه ی مراسم به همت خود سربازان وظیفه برگزار شد.
حجت السلام جواد وضیع در ادامه گفت: این مراسم تماما با کمک مادی و معنوی سربازان وظیفه برگزار گردید و حتی مداح نیز از خود این جوانان بود.