به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛ در مراسم اهدای 50 عدد گان پزشکی که توسط خواهران جهادگر بسیجی به بیمارستان والفجر تفرش اهدا شده بود، حجتالاسلام اسماعیل محمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش، ضمن تشکر از ایثارگریهای کادر درمان در ایام مقابله با کرونا، اقدامات ایشان را مصداق جهاد فی سبیل الله توصیف کرد.
وی در این برنامه آمادگی سپاه و بسیج را برای یاری کادر درمان برای مقابله با کرونا را اعلام کرد و افزود: در این مسیر از هیچ کمکی مضایقه نخواهیم کرد و در هرجایی که لازم باشد در کنار شما خواهیم بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش: لحظاتی که کادر درمان در حال مبارزه با کرونا هستند، مخصوصاً زمانی که بالای سر بیماران قرار میگیرند، لحظات استجابت دعاست؛ که البته امروز علاوه بر شیوههای درمانی و داروها، دعا هم عامل مهمی در بهبود شرایط کنونی به شمار میرود.
انتهای یپام /