به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهین شهر، سپاه ناحیه شاهین شهر و میمه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند بیانیه ای صادر نمود که به شرح زیر است؛
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
حضرت امام خمینی رضوان الله علیه:
ارزش شهیدان رجایی و باهنر به این بود که با مردم بودند و برای مردم خدمت کردند.
هفته دولت یادآور فداکاری های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب ، شهید رجایی و شهید باهنر است که فارغ از توجه به پست و مقام به خدمت برای مردم می اندیشیدند. درس بزرگ این شهیدان بزرگوار به تاریخ و ملت ، حضور مؤثر و انقلابی و جهادی در تمامی صحنه ها، دوشادوش مردم بود.
هفته دولت نمادی از وحدت مردم و دولت خدمتگزار است. این وحدت ، سرافرازی، پیشرفت و اقتدار ایران عزیز را به دنبال خواهد داشت همچنین هفته دولت و روز کارمند تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند متعال است و در شرایطی که دشمنان به دنبال دو قطبی های کاذب و ناامید کردن مردم از حاکمیت اسلامی هستند می کوشند تا با خدمت صادقانه و جهادی نقشه های دشمن را نقش بر آب کنند.
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در وصیت نامه خود دو رکن برای بقای کشور و جامعه ، تعریف کرده است. اول خدمت خالصانه به همه مردم، اعم از آزاده، مظلوم و یا افراد مستضعفی که با وجود دیدن کوتاهی ها و کاستی های موجود و شرایط سخت اقتصادی و دشواری های فرهنگی در جامعه، همچنان پای انقلاب ایستاده اند. و دیگری، اطلاعات از حکیم امروز اسلام و تشیع و ایران و جهان سیاسی اسلام، امام خامنه ای است که سالها سکان دار این انقلاب است.
یکی از ستون های تشکیل تمدن نوین اسلامی که مد نظر امامین انقلاب بوده و هست تشکیل دولت اسلامی ست و این امر مهم ، مرحله ای بعد از تشکیل نظام اسلامی و امری فراتر از آن بوده ، که جز با عملی شدن معیارهای اسلامی در تمامی ارکان نظام، و همت مردم و جوانان مومن و انقلابی وجهادگر و همچنین توجه به ظرفیتهای درونی کشور و استعدادهای ملت ایران و تلاش در جهت رشد و بالندگی ، آنها میسر نیست.