به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، سرهنگ دوم مجید زنجانی، فرمانده سپاه امام حسین (ع) کرج در آئین افتتاحیه اولین مرکز واکسیناسیون شهرستان کرج اظهار داشت: با توجه به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ریشه کن کردن ویروس منحوس کرونا با تجهیزات کامل و تمام توان برای مبارزه با این ویروس آماده ایم.
وی افزود: با همکاری نماینده ولی فقیه سپاه ناحیه امام حسین (ع)، شهرداری منطقه و فرمانداری شهرستان کرج و واسطه دو حوزه مقاومت بسیج برای واکسیناسیون عمومی اقدام کرده است. بزرگترین مرکز واکسیناسیون شهرستان کرج در هفته دفاع مقدس و در حسینه عاشقان ثارالله واقع در کانون جوانان شهید سبحانی افتتاح خواهد شد.
سرهنگ زنجانی گفت: شعبه دوم مرکز واکسیناسیون در گرمدره و کلاک بالا و شعبه سوم در پایگاه کوهستانی کوه نور است. افرادی که از توانایی جسمی بالایی برخودار نیستند نیز با تعامل گروه های جهادی و پایگاه های سیار واکسینه می شوند. با روحیه جهادی بسیجیان و مسئولین شهری ویروس منحوس کرونا را شکست خواهیم داد.
انتهای پیام/ص