۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
00:26
کد خبر : 9369335
۱۰:۴۶

۱۴۰۰/۰۶/۱۰
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان:

طرح "313" بزودی در زنجان اجرا می شود

زنجان - مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: در راستای افزایش کیفیت زندگی محرومان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان طرح «۳۱۳» در استان اجرا می شود.

هدایت صفری در گفت و گو با خبرنگار بسیج زنجان ؛ اظهار داشت :طرح «۳۱۳» برگرفته از ۳۱۳ نفر از یاران امام زمان(عج) است که در ۳۱۳ روستای کشور که دارای روحانی مستقر هستند با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و به منظور ارتقای زندگی مددجویان ساکن در مناطق محروم به مدت ۵ ماه برگزار می‌شود.

 

طرح

 

این مسئول هدف از این طرح را ارائه خدمات فرهنگی و ارتقای باورهای دینی و کنترل آسیب‌های اجتماعی در روستاهای منتخب دانست و گفت: روستاهای محروم در اولویت این طرح هستند و مبلغان مشکلات آن‌ها را شناسایی و برای حل آن راهکار ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه این طرح گامی نو و مؤثر برای ارائه خدمات اثربخش به مددجویان روستایی به‌ منظور افزایش کیفیت زندگی و معیشت محرومان است، افزود: بر اساس این طرح روحانیون مستقر در روستاها، در دیدار چهره به چهره با خانواده‌ها مسائل فرهنگی و مشکلات معیشتی آنان را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: در طرح ۳۱۳ در هر ماه برای هر خانواده یک مراسم روضه خانگی به مدت نیم ساعت و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می‌شود و سرکشی‌های لازم در این مدت برای شناسایی مسائل و مشکلات خانواده‌ها نظیر مسکن، فرهنگی، اشتغال به صورت چهره به چهره انجام و نسبت به رفع مشکلات اقدام می‌شود.

صفریدر پایان با بیان اینکه این طرح  یک حرکت جهادی، در جهت تقویت سلامت فکری، فرهنگی و توانمندسازی در مسیر افزایش کیفیت زندگی و معیشت محرومان، است ،خاطر نشان کرد: در این طرح همچنین از طرح‌های اشتغال ایجاد شده توسط کمیته امداد استان حمایت‌های لازم برای رسیدن خانواده‌ها به توانمندی کامل صورت می‌گیرد و افراد نیازمند و مستعد طرح‌های اشتغال شناسایی و به کمیته امداد برای اجرای طرح‌های اشتغال معرفی می‌شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید